10.02.2022

Η πρωτοποριακή και επιτυχημένη επιχείρηση στο χώρο του ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., επενδύει στην εξέλιξη με την Softweb®!

Η Softweb® στοχεύει να συμβάλλει ριζικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., προσφέροντάς μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση που βασίζεται σε state of the art τεχνολογίες. Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε. υιοθέτησε τα προϊόντα B2B E-commerce & M-commerce της Softweb, τα οποία επιτρέπουν την καθημερινή αλληλεπίδραση της εταιρείας με το οικοσύστημά της με έναν ψηφιακό, απλουστευμένο και απολύτως δομημένο τρόπο, καλύπτοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών της επιχείρησης:

  • Kύκλωμα Πωλήσεων

  • Marketing / Ενημέρωση

  • BI Intelligence & Reporting

  • Logistics

  • Tailormade Workflows

Οι λύσεις της Softweb θα εξασφαλίσουν την ψηφιοποίηση των απαραίτητων ροών εργασιών με στόχο την ελαχιστοποίηση των λαθών, τη μείωση στους χρόνους και στα κόστη διαχείρισης, την αύξηση στο μέγιστο της πιστότητάς των πελατών και την ενίσχυση των πωλήσεών της ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε..

Η Softweb, ηγέτης στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web και Mobile λογισμικών με σημαντικές απαιτήσεις σε επίπεδο λειτουργιών και διασυνδέσεων με τρίτα συστήματα (ERP, CRM, WMS, CSM κ.ά.).

Η εταιρεία μετράει στο portfolio της περισσότερους από 750 πελάτες και 14 χρόνια εμπειρίας.

Σήμερα, η γκάμα των λύσεων της περιλαμβάνει 10 προϊοντα που στόχο τους έχουν την βελτιστοποίηση των διαδικασιών των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως πεδίου δραστηριότητας και κλάδου αγοράς (B2C, B2B, Field Market, Logistics, Customer Services Management κ.ά.).

Η ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. επιλέγει την Softweb για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό!
Έτος ορόσημο για τη Softweb το 2021: Αύξηση τζίρου (31%), θέσεων εργασίας (54%) και 2 νέα προϊόντα!