10.02.2022

Η Softweb® διανύοντας ακόμη μια χρονιά επιτυχίας και ανάπτυξης, είναι έτοιμη για το 2022. Παρά το ιδιαίτερα δυσχερές οικονομικό και υγειονομικό περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να λειτουργήσει το 2021, με σταθερά βήματα εφάρμοσε στο ακέραιο το επενδυτικό της πλάνο και διεκδίκησε νέες ευκαιρίες ανάπτυξηςMε βάση τα δεδομένα του προηγούμενου έτους, επιβεβαιώνεται πλήρως η αρχική εκτίμηση της Διοίκησης ότι το 2021 θα αποτελέσει ορόσημο στην επιχειρηματική διαδρομή της εταιρείας.

Προτεραιότητα για το 2021 ήταν η εφαρμογή του επενδυτικού πλάνου σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού και διοικητικής δομής, με το αποτέλεσμα να είναι η αύξηση κατά 54% των θέσεων εργασίας και η ενδυνάμωση του στελεχιακού της δυναμικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ειδικά όσον αφορά στην Αθήνα, η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της και ισχυροποιεί περαιτέρω την θέση της στην ελληνική αγορά ως κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού νέων τεχνολογιών (Web & Mobile).

Το 2021 επετεύχθη αξιοσημείωτη ποσοτική & ποιοτική διεύρυνση της πελατειακής βάσης τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, αποτέλεσε και έτος νέων προϊόντων, γεγονός που τοποθετεί τη Softweb® ανάμεσα στους ηγέτες παρόχους επιχειρηματικών λύσεων σε επίπεδο νέων τεχνολογιών, κάτι το οποίο αντανακλάται στην υιοθέτηση των λύσεων της από μία σειρά απαιτητικών πελατών.

Η προϊοντική φαρέτρα της Softweb® ενισχύθηκε με δύο νέες λύσεις αλλά και με την επέκταση μίας ήδη υπάρχουσας . Πιο συγκεκριμένα, το εξελιγμένο και αισθητά ανανεωμένο “Softweb Mobile Business Suite”συνεχίζει την πορεία του, με αντίστοιχα αυξητικό ρυθμό. Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για κάθε εταιρεία που θέλει να επενδύσει στη νέα ψηφιακή εποχή και έχει στόχο να εξατομικεύσει και να επιταχύνει τη διαδικασία πώλησης και επικοινωνίας με τον πελάτη μειώνοντας δραστικά τα κόστη διαχείρισης. Έχουν προστεθεί επιπλέον λειτουργικότητες που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. Αξιοσημείωτο προνόμιο αποτελεί το ότι πλέον δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να διαχειρίζεται τα δεδομένα και από web browser, καθώς υπάρχει επεκτασιμότητα της λύσης με το web version.

Ένα από τα νέα προϊόντα της εταιρείας είναι το Request For Approvalγνωστό και ως RFA. Το RFA είναι μια web & mobile εφαρμογή η οποία στοχεύει στην οργάνωση κάθε είδους αιτημάτων στελεχών ή συνεργατών μιας επιχείρισης με δυνατότητα απομακρυσμένης έγκρισης χωρίς γεωγραφικό ή τεχνικό περιορισμό.

Στη γκάμα προϊόντων της Softweb έχει ενταχθεί και το Audits. Πρόκειται για mobile λύση με στόχο τον άμεσο έλεγχο διαφόρων διαδικασιών με εύκολη και γρήγορη διεκπεραίωση παντός τύπου επιθεωρήσεων από κινητές συσκευές. 

Το 2021 αποτέλεσε έτος ορόσημο για την εταιρεία μας. Καταφέραμε να πετύχουμε στο ακέραιο και σε κάποια επίπεδα ξεπεράσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Νιώθουμε ότι θωρακίζουμε απόλυτα το momentum που έχει η Softweb να εδραιωθεί στην συνείδηση του Έλληνα επιχειρηματία ως στρατηγικός συνεργάτης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας του. Η αύξηση του τζίρου μας κατά 31% και κυρίως η αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 54% εξυπηρετούν το στόχο να παράγουμε προϊόντα τα οποία θα εξασφαλίσουν την ψηφιοποίηση των απαραίτητων ροών εργασιών των επιχειρήσεων, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των λαθών, τη μείωση στους χρόνους και στα κόστη διαχείρισης, την αύξηση στο μέγιστο της πιστότητάς των πελατών και την ενίσχυση των πωλήσεών., δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας. 

Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε. επιλέγει την Softweb για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό!
Η ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε. εμπιστεύθηκε την Softweb® για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό!