10.02.2022

Η ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε., μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο, εμπιστεύτηκε την Softweb® για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό!

Στόχος μέσα από αυτήν την συνεργασία είναι να ψηφιοποιηθούν οι απαραίτητες ροές εργασιών με στόχο τη βελτιστοποίηση και αποτελεσματικότερη αλληλεπίδραση της ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. με το οικοσύστημα της. Επέλεξε την Softweb® για το συγκεκριμένο έργο λόγω της εμπειρίας της και της ολοκληρωμένης τεχνολογικής λύσης σε επίπεδο Web και Mobile που διαθέτει, η οποία σίγουρα θα εξασφαλίσει το αποτέλεσμα.

Η Softweb®  , ηγέτης στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web και Mobile λογισμικών με σημαντικές απαιτήσεις σε επίπεδο λειτουργιών και διασυνδέσεων με τρίτα συστήματα (ERP, CRM, WMS, CSM κ.ά.).

Η εταιρεία μετράει στο portfolio της περισσότερους από 750 πελάτες και 14 χρόνια εμπειρίας.

Σήμερα, η γκάμα των λύσεων της περιλαμβάνει 10 προϊόντα που στόχο τους έχουν την βελτιστοποίηση των διαδικασιών των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως πεδίου δραστηριότητας και κλάδου αγοράς (B2C, B2B, Field Market, Logistics, Customer Services Management κ.ά.).

Διάκριση για την Softweb στα Mobile Excellence Awards 2022
Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε. επιλέγει την Softweb για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό!