10.02.2022

 Η ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε., κορυφαία εμπορική εταιρεία, μετασχηματίστηκε ψηφιακά με την Softweb®!

Η εταιρεία ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Α.Ε.Β.Ε., μέλος του Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα, εμπορεύεται και διανέμει μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα στους τομείς της υγείας, της φροντίδας και της ομορφιάς. Στόχος της εταιρείας μέσα από τον ψηφιακό της μετασχηματισμό ήταν να ενισχύσει την συνολική αγοραστική εμπειρία των συνεργατών της, να μειώσει των κύκλο πώλησης, καθώς και το χρόνο διαχείρισης. Επιπλέον, είχε την ανάγκη βελτίωσης της ψηφιακής της παρουσίας, με την υλοποίηση ενός Εταιρικού Διαδικτυακού Τόπου που να αντικατοπτρίζει τη δυναμική της εταιρείας και να προβάλλει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.

Η Softweb® αποτέλεσε τον ιδανικό συνεργάτη για την K. A. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Α.Ε.Β.Ε. δεδομένου ότι διαθέτει όλες τις απαραίτητες προϊοντικές λύσεις για να καλύψει τις ανωτέρω ανάγκες. Συγκεκριμένα, υιοθετήθηκε η λύση B2B E-commerce με απόλυτη διασύνδεση με το ERP της εταιρείας και απεριόριστη επεκτασιμότητα, προκειμένου να ψηφιοποιηθεί ο τρόπος αλληλεπίδρασης της K. A. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Α.Ε.Β.Ε. με τους πελάτες/συνεργάτες τηςΕπιπλέον, βελτιστοποιήθηκε ο χρόνος διαχείρισης των πωλήσεων, εξαλείφθηκαν τα λάθη στη διαδικασία παραγγελίας, καλύφθηκε η ανάγκη για στοχευμένες προσφορές (campaigns) και ενισχύθηκε η παραγωγικότητα των στελεχών μέσω της λύσης Mobile Business Suite.

Η Softweb®, ηγέτης στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web και Mobile λογισμικών με σημαντικές απαιτήσεις σε επίπεδο λειτουργιών και διασυνδέσεων με τρίτα συστήματα (ERP, CRM, WMS, CSM κ.ά.).

Η εταιρεία μετράει στο portfolio της περισσότερους από 750 πελάτες και 14 χρόνια εμπειρίας. Σήμερα, η γκάμα των λύσεων της περιλαμβάνει 10 προϊόντα που στόχο τους έχουν την βελτιστοποίηση των διαδικασιών των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως πεδίου δραστηριότητας και κλάδου αγοράς (B2C, B2B, Field Market, Logistics, Customer Services Management κ.ά.).

Έτος ορόσημο για τη Softweb το 2021: Αύξηση τζίρου (31%), θέσεων εργασίας (54%) και 2 νέα προϊόντα!
Η Α. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. εμπιστεύθηκε την Softweb® για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό!