21.04.2022

Θεσσαλονίκη, 12.04.2022. Η μεγαλύτερη εταιρεία διακίνησης βιβλίων όλων των εκδοτικών οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Α.Ε., επενδύει στην εξέλιξη με την Softweb!

Η Softweb στοχεύει να συμβάλλει ριζικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Α.Ε., προσφέροντάς μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση που βασίζεται σε state of the art τεχνολογίες. Η ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Α.Ε. υιοθέτησε τo προϊόν Softweb B2B E-commerceτο οποίo επιτρέπει την καθημερινή αλληλεπίδραση της εταιρείας με το οικοσύστημά της με έναν ψηφιακό, απλουστευμένο και απολύτως δομημένο τρόπο, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, το Β2Β E-commerce της ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Α.Ε. είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απλό στη χρήση του και άκρως λειτουργικό ταυτόχρονα. Καλύπτει μεγάλο πλήθος ροών εργασιών, που μέχρι πρότινος εξυπηρετούνταν με παραδοσιακούς τρόπους, σε πλήρη διασύνδεση με το ERP σύστημα της εταιρείας. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εμπλουτισμένο περιεχόμενο τόσο για την γκάμα προϊόντων όσο και για οικονομικά και logistics θέματα. Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιήσουν υποσυστήματα για την μαζική παραγγελιοληψία, για την αξιοποίηση εμπορικών και εκπτωτικών πολιτικών καθώς επίσης και τη διαχείριση των καταλόγων της επιχείρησης. Λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης γκάμας βιβλίων που εμπορεύεται η εταιρεία, ήταν απαιτητό να υπάρχει μια επιπλέον δυνατότητα. Η Softweb εφήρμοσε την λειτουργικότητα της ενισχυμένης αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν είδη με βάσει διαφόρων χαρακτηριστικών και πεδίων, σε greeklish λογική και με αξιοποίηση τυχόν συνωνύμων.

Η ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Α.Ε. υιοθέτησε μια Omnichannel πρακτική που μόνο η Softweb διαθέτειΜε την παράλληλη αξιοποίηση της Mobile Business Suite λύσης της Softwebθα εξασφαλίσει την ενιαία ψηφιοποίηση των απαραίτητων ροών εργασιών σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια, Web και Mobile (iOS & Android). Στόχος του έργου είναι η ελαχιστοποίηση των λαθών, η μείωση στους χρόνους και στα κόστη διαχείρισης, η αύξηση στο μέγιστο της πιστότητάς των πελατών και η ενίσχυση των πωλήσεων της ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Α.Ε..

Η Softweb, ηγέτης στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web και Mobile λογισμικών με σημαντικές απαιτήσεις σε επίπεδο λειτουργιών και διασυνδέσεων με τρίτα συστήματα (ERP, CRM, WMS, CSM κ.ά.). Η εταιρεία μετράει στο portfolio της περισσότερους από 750 πελάτες και 14 χρόνια εμπειρίας. Σήμερα, η γκάμα των λύσεων της περιλαμβάνει 11 προϊόντα που στόχο τους έχουν την βελτιστοποίηση των διαδικασιών των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως πεδίου δραστηριότητας και κλάδου αγοράς (B2C, B2B, Field Market, Logistics, Customer Services Management κ.ά.).

Διάκριση για την Softweb και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ στα Sports Marketing Awards 2022
Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης – “Ψηφιακά Εργαλεία MΜΕ”