03.03.2022

Η επιτυχημένη επιχείρηση στο χώρο του Α. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε.,εξοπλισμού επαγγελματικής εστίασης, πλύσης ιματισμού, και ανταλλακτικών επαγγελματικών και οικιακών συσκευών, επενδύει στην εξέλιξη με την Softweb!   

Η Softweb, με όραμα να αποτελέσει στρατηγικό τεχνολογικό συνεργάτη κάθε εταιρείας που επιθυμεί να μετασχηματιστεί ψηφιακά, συνεργάστηκε με την Α. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. με στόχο την ανάπτυξη ενός πλήρως λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος έκθεσης και διάθεσης προϊόντων για πελάτες χονδρικής και λιανικής, καθώς επίσης και μια λύση για την εσωτερική διαχείριση των εργασιών του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας.

Η Softweb, μελέτησε τις ανάγκες της εταιρείας και σχεδίασε με μεγάλη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα ένα περιβάλλον φιλικό προς το χρήστη. Προνόμιο της λύσης Softweb B2B & B2C E-commerce που υιοθέτησε η Α. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε., αποτελεί η δυνατότητα παραγγελίας από πελάτες λιανικής και χονδρικής συγχρόνως. Χαρακτηριστικό πλεονέκτημα είναι η ταυτόχρονη διασύνδεση με δύο διαφορετικά συστήματα μηχανογράφησης, ένα ελληνικό και ένα γερμανικό. Επιπλέον, δίνεται έμφαση στον εύκολο και γρήγορο τρόπο αναζήτησης προϊόντων ανά κατηγορία και υπάρχει διακριτή βελτίωση στην ψηφιακή παρουσία της εταιρείας τονίζοντας τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.

Επιπλέον, η Α. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. υιοθέτησε το προϊόν Softweb Mobile Field Service (MFS). Η λύση επιτρέπει στην επιχείρηση να εξοπλίζει καθημερινά τους τεχνικούς της με όλη την απαραίτητη πληροφορία για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στο χώρο του πελάτη (on-site) και στην εταιρεία (in-house). Το Softweb MFS ενοποιείται με το υπάρχον ERP και CRM σύστημα της εταιρείας, αποφέροντας σημαντικά οικονομικά και ανταγωνιστικά οφέλη στην επιχείρηση.

Οι λύσεις Softweb B2B & B2C E-commerce Softweb Mobile Field Service επιτρέπουν τη συνεχή αλληλεπίδραση της Α. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. με το οικοσύστημά της με έναν ψηφιακό και απλουστευμένο τρόπο. Ενισχύεται ολόκληρο το δίκτυο πώλησης , ως αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης επιχειρηματικής λύσης που στόχο έχει την οργάνωση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγγελιοληψίας και ενημέρωσης των πελατών/συνεργατών της εταιρείας. Επιπρόσθετα, δίνεται έμφαση στην after-sale υποστήριξη με ένα δομημένο τρόπο. Τελευταίο και σημαντικότερο πλεονέκτημα αποτελεί η ταυτόχρονη διασύνδεση των ηλεκτρονικών καταστημάτων με δύο ERPs διαφορετικών εταιρειών, μέσω της τεχνολογίας Pocketwarp.

Η Softweb, ηγέτης στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web και Mobile λογισμικών με σημαντικές απαιτήσεις σε επίπεδο λειτουργιών και διασυνδέσεων με τρίτα συστήματα (ERP, CRM, WMS, CSM κ.ά.). Η εταιρεία μετράει στο portfolio της περισσότερους από 750 πελάτες και 14 χρόνια εμπειρίας. Σήμερα, η γκάμα των λύσεων της περιλαμβάνει 10 προϊόντα που στόχο τους έχουν την βελτιστοποίηση των διαδικασιών των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως πεδίου δραστηριότητας και κλάδου αγοράς (B2C, B2B, Field Market, Logistics, Customer Services Management κ.ά.).

Η ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε. εμπιστεύθηκε την Softweb® για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό!
Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 100% επιδότησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του λογιστηρίου