02.10.2013

Βράβευση της mobile εφαρμογής «Milos Travel Guide for iPhone & Android» στα βραβεία Appwards 2013.

Η εφαρμογή Milos Travel Guide for iPhone & Android, αναδείχτηκε νικήτρια στα βραβεία AppWARDS 2013, στην κατηγορία Trave & Tourism.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Θανάσης Σκορδάς, τίμησε με την παρουσία του την τελετή απονομής των βραβείων, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ασημακόπουλος Αλέξανδρος, Διευθυντής Υπηρεσιών της εταιρείας.

Ο κ. Ασημακόπουλος, δήλωσε: «Σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο τεχνολογικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, νιώθουμε την υποχρέωση να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα και ευέλικτες λύσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά τους. Η ανάπτυξη επιτυχημένων mobile εφαρμογών απαιτούν όραμα, πάθος, δημιουργικότητα αλλά και τεχνογνωσία. Με αυτά τα εργαλεία δημιουργούμε και διευρύνουμε τις λύσεις μας στο χώρο του mobile επιχειρείν. Η βράβευση είναι αποτέλεσμα των επίμονων προσπαθειών της SOFTWeb Adaptive I.T. Solutions® να ανταπεξέλθει στην ανάγκη για καινοτομία στον χώρο της πληροφορικής. Μέσω της προϊοντικής λύσης PocketWarp η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της μια καινοτόμα, ολοκληρωμένη αλλά και προσιτή λύση που θα τους «περάσει στην mobile εποχή».

H SOFTWeb Adaptive I.T. Solutions®, βραβεύτηκε στην κατηγορία “Travel & Tourism” για την επιτυχημένη δημιουργία της εφαρμογής αξιοποιώντας στο έπακρο τις λειτουργίες του προϊόντος της PocketWarp παρέχοντας προστιθέμενη αξία για τον Δήμο Μήλου, τον επισκέπτη και τον επαγγελματία του νησιού. Η βασική καινοτομία της εφαρμογής έγκειται στην απόλυτη διασύνδεση της με το Δικτυακό Τόπο του Δήμου Μήλου (www.milos.gr) αντλώντας (και διαμορφώνοντας) από εκεί όλο το περιεχόμενο της. Βάσει αυτής της πρωτοποριακής λειτουργίας, το περιεχόμενο της εφαρμογής είναι εξ ολοκλήρου δυναμικό και πλήρως ενημερωμένο χωρίς να επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη με επιπλέον διαχειριστικό κόστος.

Η δεύτερη καινοτομία της εφαρμογής αφορά την λειτουργία της σε Online ή Offline mode επιτρέποντας στον χρήστη να χρησιμοποιεί την εφαρμογή κατεβάζοντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο ή ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένος στο Internet.

Εσείς περάσατε στην mobile εποχή?
Η SOFTWeb χορηγός της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης