24.06.2022

Θεσσαλονίκη, 24.06.2022. Την Πέμπτη 23 Ιουνίου διεξήχθη το τρίτο Webinar της Softweb, κορυφαίος πάροχος Web και Mobile τεχνολογικών λύσεων, με θέμα “Το πιο Σύγχρονο Ψηφιακό Εργαλείο για τις ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις: H Business Σουίτα της Softweb”.

Το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε η Softweb αποτέλεσε αναμφισβήτητα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ημερίδες του φετινού καλοκαιριού και προσέγγισε περισσότερους από 200 επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών χονδρικής & λιανικής πώλησης.

Κεντρικός εισηγητής του διαδικτυακού event ήταν ο κος Χατζηγεωργίου ΔημήτρηςCommercial Director της Softweb. Ο κος Χατζηγεωργίου παρουσίασε την αναγκαιότητα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην εποχή μας, την σύγχρονη στρατηγική πωλήσεων Omni-Channel, καθώς και τη σύνδεση της με την Softweb Business Suite. Τέλος, ενημέρωσε το κοινό σχετικά με το νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ” και απαντήθηκαν ερωτήσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο κος Σαββόγλου ΒασίληςAccount Manager στην Softweb, όπου παρουσίασε demo της Softweb Business Suite, της ιδανικής λύσης για κάθε εταιρεία που θέλει να επενδύσει στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της. Οι θεατές παρακολούθησαν τις δυνατότητες της ανανεωμένης web & mobile Σουίτας και ανακοινώθηκαν οι νέες τεχνολογίες που θα ενσωματωθούν στο προϊόν, Machine Learning & Blockchain, στη νέα έκδοση που αναμένεται στα τέλη του έτους.

Τέλος, ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εκδήλωσης ήταν η αναφορά στα πλεονεκτήματα του Softweb Business Suite, ενός επιχειρηματικού εργαλείου που τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμαστεί και διασυνδεθεί με όλα τα ERPs της αγοράς. Η λύση εξελίσσεται συνεχώς και έχει υιοθετηθεί από πολλές εταιρείες leaders από διάφορους κλάδους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης – “Ψηφιακά Εργαλεία MΜΕ”
Ο CEO της Softweb στη λίστα "40UNDER40" της Fortune Greece