13.07.2022

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το πιο σημαντικό event της Softwebτο Rooftop Business Party στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από δροσερά cocktails, γευστικά εδέσματα και διαχρονική μουσική. Μάλιστα, η ώρα της διοργάνωσης επέτρεψε στους παρευρισκομένους να απολαύσουν ένα απίθανο ηλιοβασίλεμα, θαυμάζοντας την μαγευτική χρωματική παλέτα στον ουρανό. Καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο banner της εταιρείας και να δημιουργήσουν αναμνήσεις από το πιο όμορφο party.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση των σχέσεων του τεχνολογικού και του εμπορικού οικοσυστήματος της εταιρείας. Δυναμικό παρόν στο event της Softweb, έδωσαν επιχειρηματίες και στελέχη επιτυχημένων εταιρειών δίνοντας τη δική τους νότα στην βραδιά.

Η ομάδα της Softweb πιστή στο καινοτόμο τεχνολογικό χαρακτήρα της, συζήτησε με τους καλεσμένους για τις προκλήσεις της παρούσας τεχνολογικής εποχής και πρότεινε λύσεις που θα βελτιώσουν την αλληλεπίδραση και επικοινωνία κάθε εταιρείας με το οικοσύστημα της.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των Softweb λύσεων αποτελεί η σύγχρονη τεχνολογία Pocketwarp που ανέπτυξε η ίδια η εταιρείακαι αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τους στρατηγικούς συνεργάτες της. Επιπλέον, ιδανικό προνόμιο των λύσεων αυτών, είναι η δυνατότητα διασύνδεσης τους με τρίτα συστήματα (ERP, CRM, WMS, CSM κ.ά.).

Τέλος, ο κος Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, CEO της Softweb, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στο event και σημείωσε πως έχοντας αυτούς συνοδοιπόρους, η Softweb μπορεί να αναπτυχθεί και να προσφέρει ακόμη περισσότερες λύσεις υποστηρίζοντας σε βάθος τον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε εταιρείας και παρέδωσε τη σκυτάλη στη μουσική και το χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο CEO της Softweb μιλά στο Techmail.gr
Softweb: «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» στα «Ψηφιακά Εργαλεία MME»