03.06.2014

Μία εφαρμογή, υπό την ονομασία Alexandroupoli Travel Guide, που είναι διαθέσιμη για “έξυπνα” κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ δημιούργησε η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) σε συνεργασία με την εταιρεία SOFTWeb Adaptive I.T. Solutions.

“Στόχος είναι η περαιτέρω ανάδειξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στον τουριστικό “χάρτη” και η προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών”, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης.

Μέσω της εφαρμογής οι επισκέπτες, από το εξωτερικό και από την Ελλάδα, μπορούν να ενημερωθούν για καταλύματα, εστιατόρια, εκδηλώσεις, παραλίες και να λάβουν διάφορες επιπλέον πληροφορίες που θα διευκολύνουν τη διαμονή τους.

Για την καλύτερη ενημέρωση της εφαρμογής, η ΤΙΕΔΑ προσκαλεί καταστηματάρχες και φορείς που δραστηριοποιούνται σε συναφείς – με τον τουρισμό – κλάδους να “περάσουν” δωρεάν, τα στοιχεία τους στον Ταξιδιωτικό Οδηγό, ούτως ώστε αυτός να διαθέτει, όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους επισκέπτες.

Η παρουσίαση της εφαρμογής, που έχει στόχο να αποτελέσει ένα χρήσιμο “εργαλείο” για όσους επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη, περιλαμβάνεται στα θέματα που θα συζητηθούν στη συνάντηση που έχουν σήμερα το μεσημέρι, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης και ο πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Κωνσταντίνος Μαυρίδης με εκπροσώπους των τοπικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βράβευση από το τμήμα volley του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Συνέντευξη στο Thrakinet για το Alexandroupoli Travel Guide App