01.10.2019

Η Softweb συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά την ανοδική και επιτυχημένη πορεία της. Στην προσπάθεια της να διασφαλίσει αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά και να τους επιταχύνει, προχωράει σε μια στρατηγική αλλαγή ενσωματώνοντας στην ανώτατη ηγεσία της, τον Χαράλαμπο Δημητρακόπουλο στον ρόλο του Managing Director, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρίας, ο οποίος επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια ξανά στην ομάδα της Softweb.

Σχολιάζοντας την ανάληψη καθηκόντων του ο Χ. Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Softweb σε μια εποχή όπου η τεχνολογία, η καινοτομία και η ανάπτυξη βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας έναντι του ανταγωνισμού. Είχα τη χαρά να αποτελώ μέρος της ομάδας της από το ταπεινό ξεκίνημα της και είδα την εταιρεία να μεταμορφώνεται σε πρωτοπόρο ισχυρή δύναμη στο eBusiness Software με πελάτες και συνεργάτες σε 8 χώρες. Στη Softweb μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο ιδιαίτερο πάθος και ένα κοινό όραμα, γεγονός που με κάνει να νιώθω σίγουρος για την συνέχεια του έργου μας και την υλοποίηση όλων των στρατηγικών στόχων που έχουμε θέσει».

O Χ. Δημητρακόπουλος κατέχει πτυχίο Computer Science with Distributed systems από το Πανεπιστήμιο City, University of London και Μεταπτυχιακό (MSc) Logistics Trade and Finance από το Cass Business School. Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε επιχειρήσεις με ιδιότητες όπως Project Manager και Sales Executive ενώ παράλληλα συμμετείχε επιχειρηματικά και με την ιδιότητα του μετόχου & του συμβούλου σε καινοτόμες εταιρείες. Έχει οργανώσει τις συμμετοχές εταιρειών σε παγκόσμια τεχνολογικά συνέδρια όπως MWC, Web Summit, China Hi-Tech Fair, CES και Webit. Το Νοέμβριο του 2015 εμπνεύστηκε το INNOVAGREECE το οποίο αποτελεί ένα πανελλαδικό φορέα με διεθνείς προεκτάσεις.

SOFTWEB INTERSHIP PROGRAM
Η Softweb διακρίθηκε ως National Winner στα European Business Awards