24.12.2020

Αξιοποιείστε το νέο πρόγραμμα δημιουργίας B2C e-shop με 100% επιδότηση

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, μέχρι τέλος του έτους θα ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ. 

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα επιδοτεί 100% την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και θα αφορά αποκλειστικά το λιανεμπόριο

Πιο συγκεκριμένα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης για όλη τη δαπάνη θα αγγίζει τις 5.000 € και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί θα ξεπερνάει τα 80 εκατομμύρια.

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για μια επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία.

Η Softweb, έχοντας διαγράψει μια 13ετή πορεία στον κλάδο παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την διαμόρφωση του φακέλου ΕΣΠΑ για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής σας.

Η έμπειρη ομάδα μας έχει προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε απαιτητικές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης και μπορεί να αναλάβει τόσο τον σχεδιασμό (design) όσο και την ανάπτυξη (development) του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Επιπλέον, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης σας για aftersale support μέσω ειδικά σχεδιασμένων πακέτων υποστήριξης που περιλαμβάνουν πλήθος υπηρεσιών (π.χ. εκπαίδευση, διαχείριση, ανταπόκριση).

Τέλος, το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μας μπορεί να σας κατευθύνει με τη διαμόρφωση του φακέλου ΕΣΠΑ.

Η Softweb επενδύει στον κλάδο HORECA μέσω της The Butler App
Αύξηση πωλήσεων & θέσεων εργασίας για το 2020