07.12.2022

Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, CEO:
“Χαιρόμαστε να βοηθάμε επιχειρήσεις να εξελίσσουν νέα business units μέσα από τις λύσεις μας.”

Η Softweb πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στο ενεργητικό της για την πρωτοπορία και καινοτομία που την χαρακτηρίζει. Διακρίθηκε με το BRONZE βραβείο στα Mobile Excellence Awards 2023. H βράβευση αφορά τη λύση Softweb Business Suite Services για το case BOUSSIAS, στην κατηγορία «New Business Services through Mobile».

Οι δράσεις και η συνεχής εξέλιξη της εταιρίας αναγνωρίστηκαν από την κριτική επιτροπή ως άξιες επιβράβευσης και επιβεβαίωσης της υπεροχής της Softweb στην κατασκευή mobile εφαρμογών.

Η mobile εφαρμογή “BOUSSIAS App” επιτρέπει την καθημερινή αλληλεπίδραση της εταιρείας με το οικοσύστημά της με έναν ψηφιακό απλουστευμένο και απολύτως δομημένο τρόπο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τις εταιρείας σε επίπεδο μάρκετινγκ και ενημέρωσης. Ως αποτέλεσμα, εξασφαλίζεται η άμεση επικοινωνία και ενημέρωση όλων των χρηστών (συνδρομητών ή μη) και αντικατοπτρίζεται η δυναμική της BOUSSIAS, προβάλλοντας, παράλληλα, τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, μέσα από ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα, ενός mobile app, συμβατό με Android iOS λογισμικά.

Η απονομή έγινε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και το βραβείο παρέλαβε ο κος Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος (CEO) & ο κος Χατζηγεωργίου Δημήτρης (Commercial Director).

Η Softweb στον 10ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης
Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα “Έξυπνη Mεταποίηση”