23.09.2010

Οι «Loonabeats Crew» είναι μια χορευτική ομάδα Hip Hop από τη Θεσσαλονίκη η οποία δημιουργήθηκε περίπου πριν 5 χρόνια με τη μορφή ομάδας επιδείξεων σχολής Fitness, δίνοντας το παρόν σε πολλά αθλητικά event της πόλης, όπως επιδείξεις χορού αλλά και γυμναστικής στη τηλεόραση.

Από το 2008 δραστηριοποιείται και αγωνιστικά, συμμετέχοντας σε αγώνες Hip Hop σε όλη την Ελλάδα και πετυχαίνοντας αξιόλογες διακρίσεις, με καλύτερή τους στιγμή την πρώτη θέση το 2010 στον πανελλήνιο διαγωνισμό “Hip Hop International Greece” από όπου κέρδισαν και τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα “Hip hop International” στο Las Vegas. Εκεί. όντας η πρώτη Ελληνική συμμετοχή στα 9 χρόνια του διαγωνισμού, κατέλαβαν την 28η θέση ανάμεσα στις 45 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Έχουν συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις και πολιτιστικά φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης αλλά και σε διοργανώσεις ιδιωτικών φορέων σε όλη την Ελλάδα .
Xορευτές: Μαντώ Νόστη, Σπύρος Χριστάκης, Απόστολος Μαυρονάνος, Ματθαίος Παπαδόπουλος, Σίσσυ Παπαδοπούλου, Ηλιάνα Ξάνθου, Βασίλης Σιδερίδης

Επίσημη σελίδα του Loonabeats Crew: http://loonabeats.com/

Αθλητικό portal από την SOFTWeb
Έκδοση του 7ου περιοδικού τεύχους της I.V.S.A. Θεσ/νίκης από την SOFTWeb