06.05.2020

Η Softweb® σφραγίζει την εμπορική της συμφωνία με την Axel Accessories Α.Ε., φιγουράροντας στο ομώνυμο περιοδικό (https://issuu.com/axelaccessories/docs/axelife_15n2optimized, σελ.52).

Η Axel Accessories Α.Ε. αποτελεί ένα αμιγώς ελληνικό brand και δραστηριοποιείται από το 1999 στο χώρο της μόδας. Έχοντας, ήδη, κατακτήσει ηγετική θέση στο λιανικό εμπόριο της γυναικείας ένδυσης, υπόδησης καθώς και των γυναικείων αξεσουάρ, η Axel Accessories Α.Ε. εστιάζει στην ενδυνάμωση του δικτύου των B2B συνεργατών της.

Η Softweb® αναγνωρίζοντας τις αυξημένες πλέον ανάγκες της επιχείρησης για ψηφιακό μετασχηματισμό, πρότεινε στην Axel Accessories Α.Ε. ένα συνδυαστικό μοντέλο χονδρικής πώλησης που βασίζεται στα αναβαθμίσμενα B2B Web και Mobile προϊόντα της. Η συγκεκριμένη λύση είναι πλήρως επεκτάσιμη και στόχο της έχει τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των τελικών πελατών της Axel Accessories Α.Ε., προσφέροντάς τους ποικίλες δυνατότητες που πλαισιώνουν τη βασική λειτουργικότητα της παραγγελιοληψίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το λανσάρισμα των B2B Web και Mobile προϊοντικων λύσεων της Softweb® πραγματοποιήθηκε το 2019 και ήδη έχουν ολοκληρωθεί πάνω από 60 εγκαταστάσεις σε σύγχρονες επιχειρήσεις με διαφορετικό πεδίο δραστηριότητας.

Η συνέντευξη των ιδρυτών της Softweb στο Voria.gr
Η στρατηγική συνεργασία της Softweb με την Delphi Art LTD