15.01.2017

Ο απολογισμός της χρονιάς για την SOFTWeb® περιλαμβάνει αύξηση στα συνολικά έσοδα ως αποτέλεσμα των επενδύσεων στην τεχνολογία της «PocketWarp» και στις δραστηριότητες στο εξωτερικό. Επιπλέον,  να σημειωθεί ότι η εταιρεία αύξησε το προσωπικό της δημιουργώντας περί τις 6 νέες θέσεις εργασίας.

H SOFTWeb κατάφερε να διεύρυνει σημαντικά την πελατειακή της βάση αναλαμβάνοντας έργα σε σημαντικούς νέους πελάτες όπως: COCA – COLA 3E, Lidl Hellas, Wellaby’s, ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ Ε. & ΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε., Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), Glow Magazine, MEDIA VIEW PUBLISHING, Funkmartini Ltd, NANNUKA P.C., MLV Group, Bear & Fox Ltd και πολλούς άλλους.

Σημαντικό παράγοντα για την θετική πορεία της εταιρείας την χρονιά που μας πέρασε αποτέλεσαν οι νέες στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες του κλάδου.

Για την ενίσχυση της ανάπτυξής της το 2017, η εταιρεία ανακοίνωσε την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων που εστιάζουν στο mobility με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πελατών που θα τα επιλέξουν.

___Λίγα λόγια για την SOFTWeb®___

Η SOFTWeb Adaptive I.T. Solutions® είναι μια καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου – Mobile applications και την παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών: PocketWarp, mobile εφαρμογές, κατασκευή e-shops, σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων, διαδικτυακό marketing.

Το Pocketwarp Mobile Engine στο event RISE στο Hong Kong
Αιμοδοσία εργαζομένων της εταιρείας SOFTWeb Adaptive IT Solutions (Απρίλιος 2017)