20.12.2022

«Στην τεχνολογία τα δεδομένα αλλάζουν με ραγδαίο ρυθμό, όμως εμείς μένουμε σταθεροί στο στόχο μας. Όσο οι καταστάσεις το επιτρέπουν, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις με στόχο να μετασχηματίζουμε ψηφιακά δυναμικές και απαιτητικές επιχειρήσεις.», δηλώνει ο κος Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, Γενικός Διευθυντής της Softweb®.

Η Softweb® αποχαιρετά το 2022 με πολύ θετικά συναισθήματα και δηλώνει παρούσα και έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις με σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό της και αίσθημα σιγουριάς για τις δυνατότητες και τις προοπτικές της.

Η εταιρεία πραγματοποίησε το καθιερωμένο Συμβούλιο Ποιότητας “Momentum”, για όλα τα στελέχη της με στόχο να γίνει ο ετήσιος απολογισμός και να συζητηθούν τα σχέδια της εταιρείας για το επόμενος έτος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκε η δυνατότητα σε κάθε τμήμα της εταιρείας να παρουσιάσει τα επιτεύγματα που έχει πραγματοποιήσει μέσα στη χρονιά.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Softweb®, κος Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, όπου παρουσίασε την μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας, καθώς και τις τάσεις που επικρατούν στον κόσμο της τεχνολογίας.

Προτεραιότητα της εταιρείας για το 2022 ήταν η εφαρμογή του επενδυτικού της πλάνου σε επίπεδο διοικητικής και λειτουργικής δομής, όπως επίσης και στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντικών λύσεων της. Συγκεκριμένα, με την μετάβαση της Γενικής Διεύθυνσης στην Αθήνα, η εταιρία πλέον ενισχύει την παρουσία της και στη Ν. Ελλάδα και ισχυροποιεί περαιτέρω την θέση της στην ελληνική αγορά ως κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού νέων τεχνολογιών (Web & Mobile).

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα “Έξυπνη Mεταποίηση”
Η Softweb στους TOP40 κατασκευαστές M-Commerce παγκοσμίως